Vandentempel 50 år

Vandentempel 50 years

I år firar Unipowers återförsäljare i Nederländerna, Vandentempel, sitt 50-årsjubileum och vi vill framföra våra varma hälsningar. För att fira detta arrangerade Vandentempel ett öppet hus i Hattem i slutet av september. Förutom festligheter bjöds även de viktigaste leverantörerna in för att visa sina senaste nyheter.

Från Unipowers sida var Peter Andersson på plats och höll en föreläsning om elkvalitet och dess koppling till den globala ökningen av förnybar energi. En titt på konsekvenserna i elnätet av solstormen i maj 2024 var också en del av presentationen. Under övrig del av dagen fanns Unipower också på plats i showroomet och hade givande möten med kunder.

Bland produktnyheterna rönte Unipowers Continuous Scan-funktion fortfarande mycket stort intresse. I det nya elnätet med kraftigt ökad andel förnybara energikällor är detta en unik och uppskattad funktion, som körs parallellt och lagrar all elkvalitetsdata/störningsinformation även om satta trignivåer för störningar inte uppnås. Läs mer här: www.unipower.se/sv/nyheter/continuous-scan-och-pmu/